Webshop

Kava Kava Kava
Webshop

Hausbrandt

130 godina tradicije! Talijanski brend kave “Specialità Caffè Hausbrandt” je osnovan 1892. u Trstu kada Hausbrandt postaje prva tvrtka koja nudi kavu prerađenu i pakiranu u zatvorene metalne posude. Hausbrandt proizvodi nose niz priznanja i certifikata od kojih se izdvaja Certifikat za vrhunsku kvalitetu kave te Certifikat i priznanje za dugogodišnju konstantnu visoku kvalitetu i prezentaciju kave u Italiji. Od 1994. godine kreće veće širenje distribucije u HoReCa kanalu u Hrvatskoj kroz distributera Ribili te danas možete Hausbrandt kavu piti na brojnim mjestima. Osim s kavom u zrnu u HoReCa kanalu, Hausbrant je od 2021. godine dostupan i u maloprodajnim kanalima s espresso mljevenom kavom i kavom u kapsulama.  

Ronnefeldt

Gotovo 200 godina strasti za čajem. Ronnefeldt čajevi dolaze s najboljih plantaža u Šri Lanki, Darjeelingu, Assamu, Japanu i Kini. Zbog marljivosti koju ulažemo u prikupljanje, preradu, skladištenje i pripremu čaja, Ronnefeldt je postao sinonim za ortodoksnu proizvodnju čaja: zanatsku obradu i osjetljivost, iskustvo i ograničenu uporabu strojeva. Listovi čajevca sakupljaju se ručno u najprikladnijim godišnjim dobima i precizno i ​​pažljivo obrađuju. Savršenstvo: svaka šalica Ronnefeldt čaja ima svoju posebnu boju i karakter, nudeći vam jedinstveno osjetilno iskustvo. 

Callebaut

Uvijek u potrazi za boljim! Sve je počelo 1911. godine, u gradiću u Belgiji zvanom Wieze. Octaaf Callebaut, unuk pivara, potajno je radio na svom prvom receptu za čokoladu. Otad do danas, potaknuti 100tinama godina rada sa salastičarima diljem svijeta, uvijek traže načine da poboljšaju i napravie još bolju čokoladu. Predstavljamo vam najbolje belgijske čokolade, pripremljene da slastičari ostave svoj trag u vremenima koja dolaze. S najbolje balansiranim okusom, testirane i priznate kao broj 1 u obradivosti te napravljene od odabranih i 100% održivih zrna kakaa koji se mogu pratiti do poljoprivrednih zajednica u Gani, Obali Bjelokosti i Ekvadoru.

KONTAKT

Zainteresirani ste za naše proizvode?
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.