Hausbrandt

Kava Kava Kava
Hausbrandt

Kvaliteta Hausbrandt kave je neupitna i to je potvrđeno na tržištu susjedne Italije kroz stogodišnju tradiciju. Hausbrandt kava, nazvana po austrijskom oficiru trgovačke mornarice Hermanu Hausbrandtu, koji je sa svojom obitelji utemeljio prvu pržionicu sirove kave u Trstu još davne 1892. godine.. Uzimajući u obzir novu tehnologiju i tradicionalne metode, Hausbrandt je nastavio pržiti kavu vrhunske kvalitete koja se sada prodaje diljem svijeta.

Ponosni smo na našu široku ponudu Hausbrandt kave, uključujući Hausbrandt kapsule koje su idealne za brzu pripremu kave kod kuće. Za one koji preferiraju kavu za kućanstvo, nudimo Hausbrandt kavu u različitim pakiranjima i sortama koje će odgovarati svakom ukusu.

Za ugostitelje pripremili smo Hausbrandt kavu u zrnu u pakiranju od 1kg idealnu za pripremu veće količine espresso kave. Ljubitelji kave u zrnu mogu uživati u manjim pakiranjima Husbrandt kave u zrnu od 0,5 kg idealnu za kućanstvo i strastvene zaljubljenike u espresso.

Uz to, nudimo i širok izbor Hausbrandt šalica i čaša kako biste mogli uživati u vrhunskoj kavi na najbolji mogući način. Naša brza dostava osigurava da će vaša Hausbrandt kava i pribor biti isporučeni u najkraćem mogućem roku, a naše povoljne cijene za veleprodajne narudžbe čine nas idealnim partnerom za vašu ugostiteljsku djelatnost.

Osim kvalitete, Hausbrandt kava ima i niz priznanja i certifikata koje potvrđuju konstantnost kvalitete i profesionalizam svih koji su vezani uz nju. Certifikat za vrhunsku kvalitetu kave talijanske Accademie Patisserie Master, te certifikat i priznanje za dugogodišnju konstantnu visoku kvalitetu i prezentaciju kave, u Italiji najcjenjenije Accademia Veneziana del Caffe, samo su neka od priznanja koja Hausbrandt kava posjeduje.

Ne propustite priliku uživati u Hausbrandt kavi vrhunske kvalitete - pregledajte našu ponudu Hausbrandt kave i pribora za kavu, te naručite danas. Ribili je vaša destinacija za vrhunsku Hausbrandt kavu.

O nama

KONTAKT

Zainteresirani ste za naše proizvode?
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.