Epica kapsule

Kava Kava Kava
Epica kapsule

Kapsule za kavu Epica te LINE i DELUXE aparati za kavu predstavljaju inovaciju Hausbrandta, a dizajnirani su da unaprijede iskustvo konzumacije talijanske kave. Aparati za kavu su razvijeni u suradnji s renomiranim talijanskim proizvođačem Capitani s ciljem vrhunske kvalitete i konzistentnosti okusa u svakoj šalici kave.

EPICA kapsule za kavu, sadrže 7 grama pažljivo odabrane mljevene kave, zatvorene unutar patentiranih dvostrukih komora. Komore osiguravaju očuvanje svježine i autentičnog okusa svježe mljevenih zrna, garantirajući izuzetnu kvalitetu svake šalice kave. Epica kapsule za kavu nude izvanrednu praktičnost i prilagodljivost, idealne za različite namjene. Bilo da se koriste u uredima, na eventima, u hotelima ili restoranima, kapsule osiguravaju vrhunsku kvalitetu kave i jednostavnost upotrebe.

Svojim elegantnim i kompaktnim dizajnom, DELUXE i LINE aparat dizajnirani su kako bi jamčili izvrsnu ekstrakciju, što povećava aromu i organoleptičke karakteristike kave zahvaljujući patentiranom sustavu EPICA. Aparati za kavu nositelji su Green label oznake kojom se potvrđuje nizak utjecaj na okoliš. DELUXE aparat savršen je za restorane, konferencije, evente, urede i lounge prostore, a potrebno je samo odabrati kratku, normalnu ili dugu dozu i uživati u šalici talijanske Hausbrandt kave.

DELUXE aparat za kavu ima soft touch display za jednostavno korištenje, a podesivim držačima vode i grijačima za šalice osigurava personalizirano iskustvo pripremanja kave. S druge strane, Line aparat karakterističan je po svojoj jednostavnosti i brzoj pripremi. Kompaktnih je dimenzija sa spremnikom za vodu od 0,8 litara što ga čini savršenim za kavu na poslu, u bilo kojem dijelu dana. LINE aparat nudi programirajuće doziranje te mogućnost odabira temperature uz odličnu ekstrakciju za savršenu šalicu kave prilagođenu različitim ukusima. Potrebno je samo nekoliko koraka za posluživanje kave savršene doze i mljevenja.

O nama

KONTAKT

Zainteresirani ste za naše proizvode?
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.