Ronnefeldt

Kava Kava Kava
Ronnefeldt

Ronnefeldt je poznat po svojoj strasti za čajem koja traje već 200 godina. Njihovi čajevi dolaze s najboljih plantaža u Šri Lanki, Darjeelingu, Assamu, Japanu i Kini. Njihova marljivost u prikupljanju, preradi, skladištenju i pripremi čaja je ključ za njihov uspjeh.

Naša ponuda čajeva Ronnefeldt uključuje i Matcha čaj, koji je poznat po svom jedinstvenom okusu i aromi. Matcha čaj je pripremljen od samljevenog čaja u prahu i najčešće se koristi u japanskim tradicionalnim ceremonijama čaja. Ovaj čaj je postao vrlo popularan u zadnje vrijeme, zbog svojih brojnih zdravstvenih prednosti.

Ronnefeldt čajevi u vrećici savršeni za brzu i jednostavnu pripremu. Ako želite uživati u čaju u većim količinama, nudimo i čaj u rinfuzi, koji vam omogućuje da sami odredite količinu čaja koju želite pripremiti.

Za ljubitelje bio čajeva tu je bio organic čaj koji dolazi iz ekoloških plantaža. Ovi čajevi su uzgojeni bez upotrebe pesticida i drugih kemijskih sredstava, što ih čini savršenim izborom za one koji traže prirodne alternative.

Svaka šalica Ronnefeldt čaja nudi jedinstveno osjetilno iskustvo. Svaki čaj ima svoju posebnu boju i karakter, te će vas oduševiti svojim okusom i aromom. Izaberite Ronnefeldt čaj i uživajte u svom ritualu ispijanja čaja.

Uz kvalitetu čaja, Ronnefeldt je također poznat po svojoj ortodoksnosti u proizvodnji čaja. Njihova zanatska obrada, iskustvo i ograničena uporaba strojeva jamče vrhunsku kvalitetu i okus čaja.

O nama

KONTAKT

Zainteresirani ste za naše proizvode?
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.