Kava i čaj Kava i čaj

Recept iz tople Španjolske - Turron!

Proizvodi Recept iz tople Španjolske - Turron!

Stižemo vam s receptom iz tople Španjolske - Turron!

HRSKAVI VAFL:

  1. Zasebno otopiti 150g Callebaut N°823 mliječne čokolade i 50g kakaovog maslaca, a onda umiješati u jednu smjesu
  2. Dodati 500g pralina od lješnjaka i 250g Callebaut Francuskog drobljenog keksa
  3. Ostaviti da se smjesa stvrdne u kalupu željenih dimenzija i dobili ste hrskavi vafl


MLIJEČNI NAMAZ S LJEŠNJAKOM:

  1. Kuhati 380g vrhnja i 75g glukoze dok ne zavriju
  2. Tekućinu preliti preko 850g Callebaut N°823 mliječne čokolade i 200g željenog namaza od lješnjaka, mješati dok se sastojci ne spoje
  3. Na kraju uliti 150g topljenog maslaca u smjesu i dobro izmiksati


ŠPANJOLSKI TURRON:

  1. Dobivenu smijesu preliti preko otvrdnutih vafla
  2. Ostaviti da stoji 24h kako bi se pravilno stvrdnulo, ukrasite po želji


Uživajte u dozi ovog gurmanskog slatkiša, buen apetito!