Cannella

Kava Kava Kava
Cannella

Cannella Liker je premium liker s Kvarnera, rezultat pažljivo očuvane tradicionalne recepture. Ovaj jedinstveni liker ne sadrži aditive i konzervanse, čime osigurava prirodnu čistoću i vrhunsku kvalitetu. Svaka boca priča priču o ručnoj izradi i predanosti kvaliteti, namijenjena onima koji cijene autentične okuse i visoke standarde.

Receptura Cannella Likera sastoji se od pomno biranih prirodnih sastojaka, što osigurava autentičan okus i vrhunsku kvalitetu svakog gutljaja. Likerski stručnjaci pažljivo biraju sastojke kako bi osigurali optimalnu ravnotežu okusa, stvarajući tako proizvod koji je istovremeno bogat autentičan. Cannella Liker se ističe svojim bogatim i uravnoteženim okusom, gdje se slatke note jabuke savršeno nadopunjuju s toplim začinskim tonovima cimeta što daje prepoznatljivi okusni profil.

Liker se proizvodi u strogo kontroliranim uvjetima, koristeći sastojke iz lokalnih izvora. Svaka serija je ručno izrađena, što omogućuje visoku razinu pažnje i kontrole tijekom cijelog proizvodnog procesa. Likerski majstori pažljivo nadziru proces starenja, koji dodatno obogaćuje okuse i donosi kompleksnost gotovom proizvodu.

Cannella Liker predstavlja izvrstan dodatak za maloprodajne trgovine, restorane i barove. Njegova svestranost omogućuje široku primjenu – od uživanja u čistom obliku, kao vrhunski digestiv, do sastojka u koktelima i kulinarskim kreacijama. Premium kvaliteta ovog likera poboljšava ugled svakog poslovanja, privlačeći zahtjevne kupce koji traže nešto posebno. Liker se nalazi u boci od 0,7l, a idealna temperatura posluživanja je 0 - 5 °C, bez leda.

O nama

KONTAKT

Zainteresirani ste za naše proizvode?
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.