Callebaut
Uvijek u potrazi za boljim!
Sve je počelo 1911. godine, u gradiću u Belgiji zvanom Wieze. Octaaf Callebaut, unuk pivara, potajno je radio na svom prvom receptu za čokoladu. Otad do danas, potaknuti 100tinama godina rada sa slastičarima diljem svijeta, uvijek traže načine da poboljšaju i naprave još bolju čokoladu.
Predstavljamo vam najbolje belgijske čokolade, pripremljene da slastičari ostave svoj trag u vremenima koja dolaze. S najbolje balansiranim okusom, testirane i priznate kao broj 1 u obradivosti te napravljene od odabranih i 100% održivih zrna kakaa koji se mogu pratiti do poljoprivrednih zajednica u Gani, Obali Bjelokosti i Ekvadoru.
Izdvojeni proizvodi
KONTAKT
Zainteresirani ste za naše proizvode?
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.
Ispunite sljedeća polja i mi ćemo vas kontaktirati.