• {{CurrentProduct.Savings_percentage_print}}
  • NOVO
Kava Kava Kava

Callebaut Pure pasta od pečenih lješnjaka 5 kg

Callebaut čokolada
{{CurrentProduct.SinglePriceToPay_print}} {{CurrentProduct.MpcCards > CurrentProduct.Mpc ? CurrentProduct.MpcCards_print : CurrentProduct.Mpc_print}} {{CurrentProduct.SinglePriceToPay_print}}
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: {{CurrentProduct.LowestMonthlyMpc_print}}
  • Šifra proizvoda: {{CurrentProduct.Code}}
{{responseMsg}}
DOSTUPNOST NA UPIT
Pošaljite upit na ribili@ribili.hr ili nas nazovite na +385 51 27 37 58;

100% lješnjaci u glatkoj, zlatnoj pasti. Za svoju čistu pastu od orašastih plodova Callebaut odabire najfinije lješnjake iz voćnjaka u Španjolskoj, Italiji i Turskoj. Ubrani kada su potpuno zreli, lješnjaci se čuvaju u najboljim uvjetima – daleko od svjetlosti, promjena temperature ili zraka max. 12 mjeseci. Granatirani su max. 12 sati prije pečenja kako bi se zaštitila njihova eterična ulja i očuvali delikatni, voćni okusi. Lješnjaci se zatim blago prže i fino samelju u čistu, glatku, zlatnu pastu.
Čista pasta od lješnjaka donosi intenzivan okus lješnjaka s lijepim tostiranim okusima i nježnom voćnošću. Izvrsna je baza za miješanje s čokoladom za stvaranje nadjeva za praline s vrlo čistim i intenzivnim okusom lješnjaka. I naravno, izvrsna su baza za aromatiziranje sladoleda, slastičarskih krema i desertnih krema s čistim, nezaslađenim okusom lješnjaka.

Ocijeni ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Callebaut Pure pasta od pečenih lješnjaka 5 kg
Callebaut Pure pasta od pečenih lješnjaka 5 kg

Zadnje pogledani proizvodi

Kava Kava Kava