-
Prijava
- Registriraj se sada - traje minutu
- Tvoj račun
- Pomoć i česta pitanja
- 0
- 0
100% lješnjaci u glatkoj, zlatnoj pasti. Za svoju čistu pastu od orašastih plodova Callebaut odabire najfinije lješnjake iz voćnjaka u Španjolskoj, Italiji i Turskoj. Ubrani kada su potpuno zreli, lješnjaci se čuvaju u najboljim uvjetima – daleko od svjetlosti, promjena temperature ili zraka max. 12 mjeseci. Granatirani su max. 12 sati prije pečenja kako bi se zaštitila njihova eterična ulja i očuvali delikatni, voćni okusi. Lješnjaci se zatim blago prže i fino samelju u čistu, glatku, zlatnu pastu.
Čista pasta od lješnjaka donosi intenzivan okus lješnjaka s lijepim tostiranim okusima i nježnom voćnošću. Izvrsna je baza za miješanje s čokoladom za stvaranje nadjeva za praline s vrlo čistim i intenzivnim okusom lješnjaka. I naravno, izvrsna su baza za aromatiziranje sladoleda, slastičarskih krema i desertnih krema s čistim, nezaslađenim okusom lješnjaka.