-
Prijava
- Registriraj se sada - traje minutu
- Tvoj račun
- Pomoć i česta pitanja
- 0
- 0
Callebaut pasta s 50% srednje prženih lješnjaka. Callebaut odabire najfinije lješnjake iz voćnjaka u Španjolskoj, Italiji i Turskoj. Ubrani kada su potpuno zreli, lješnjaci se čuvaju u najboljim uvjetima – daleko od svjetlosti, promjena temperature ili zraka max. 12 mjeseci. Granatirani su max. 12 sati prije pečenja kako bi se zaštitila njihova eterična ulja i očuvali delikatni, voćni okusi. Lješnjake zatim blago popržiti, samljeti, pomiješati sa šećerom i uvaljati u zlatne praline.
Možete očekivati ugodno sladak okus s obiljem voćnih nota i blagim natruhama prepečenog.
Praline od lješnjaka Callebaut savršene su za miješanje s čokoladom za stvaranje nadjeva vaših oblikovanih pralina i tableta. Također možete računati na ovu pralinu za aromatiziranje vašeg sladoleda, slastičarskih krema, bavaroisa, moussa i još mnogo toga.