Poklon uz kupovinu
Poklon uz kupovinu Poklon uz kupovinu Poklon uz kupovinu Poklon uz kupovinu

Poklon uz kupovinu

Od 16.02. do 31.03.2024. za svaku kupnju iznad 40, 80 ili 100 eura, uživajte u daru pravog užitka belgijske čokolade: ▪️ iznad 40 €, darujemo Callebaut 823 mliječna čokolada 400g ▪️ iznad 80 €, darujemo Callebaut Mousse bijela čokolada 800g ▪️ iznad 100 €, darujemo Mona Lisa Chocrocks Gold 600g
Istražite ponudu!
Hausbrandt kava
Hausbrandt kava Hausbrandt kava Hausbrandt kava Hausbrandt kava

Hausbrandt kava

130 godina tradicije i kvalitete; vrhunske mješavine arabica i robusta kave iz Italije.
O Hausbrandtu
Ronnenfeldt čaj
Ronnenfeldt čaj Ronnenfeldt čaj Ronnenfeldt čaj Ronnenfeldt čaj

Ronnenfeldt čaj

Izuzetna pažnja u berbi, obradi, pakiranju i pripremi učinila je Ronnefeldt sinonimom za tradicionalnu proizvodnju čaja.
O Ronnefeldtu
Col Sandago
Col Sandago Col Sandago Col Sandago Col Sandago

Col Sandago

Vinarija Col Sandago nalazi se u općini Susegana, u pokrajini Treviso. Najsuvremeniji pogon, opremljen apsolutno inovativnom opremom, omogućuje postizanje visokih standarda kvalitete u proizvodnji pjenušavih, polupjenušavih i mirnih vina.
Osvježi svoju zalihu vina!
  • Poklon uz kupovinu
  • Hausbrandt kava
  • Ronnenfeldt čaj
  • Col Sandago

Novosti

Novosti Novosti Novosti

Naša priča

Kava Kava Kava

Ribili

Tvrtka Ribili d.o.o. osnovana je u Rijeci 1994. godine, a namijenjena je opskrbljivanju profesionalnih kupaca kao što su ugostitelji, hotelijeri, trgovačka društva i javni sektor.

Zastupnici smo svjetski poznatih brendova HausbrandtRonnefeldt i Callebaut na tržištu Republike Hrvatske. Naša prodajna i distribucijska mreža pokriva cijelo područje domaćeg tržišta kroz vlastite kanale distribucije ili u suradnji sa specijaliziranim tvrtkama za prodaju i distribuciju.

Raspolažemo vlastitim skladišnim prostorom koje se nalazi u Rijeci na adresi Svetog Jurja 18, a tvrtka ima skladišne prostore u Zagrebu i Splitu.

Svojim kupcima nudimo pouzdanost, fleksibilnost i prepoznatljivu kvalitetu usluge, bilo savjetodavne ili tehničke prirode.

Na domaćem tržištu smo prepoznati kao profesionalno, dinamično i odgovorno poduzeće kojemu je glavni cilj da našim kupcima osim navedenih proizvoda prenesemo svoja višegodišnja znanja i iskustva.

 

Ribili d.o.o.

Svetog Jurja 18

HR - 51000 Rijeka

Tel. +385 51 27 37 58

Fax. +385 51 27 37 59

ribili@ribili.hr

Pročitaj sve