Ronnefeldt

Ronnefeldt se nalazi na samom vrhu etabliranih brandova čaja za prvorazredne hotele i gurmanske restorane širom svijeta. Tvrtku je osnovao Johann Tobias Ronnefeldt u Frankfurtu davne 1823 godine. Specijalizirali su se u uvozu i mješanju visokokvalitetnih listova čaja sa najvažnijih svjetskih područja uzgoja. Ronnefeldt dostavlja svoje proizvode u svjetski najkvalitetnije uslužne objekte prvenstveno sa konceptom "tailor-made-tea" sa naglaskom na inovativne ideje usluživanja. Tvrtka je posvećena istoj filozofiji od samih početaka: nude jedinstvenu kvalitetu kupcima na svjetskom tržištu sa svog lokaliteta u središnjoj Europi. U proizvodnji Ronnefeldt čajeva koriste se isključivo tradicionalne metode, što znači da se svaki korak u procesu proizvodnje obavlja uglavnom ručno. Ronnefeldt je postavio u proizvodnji čaja s razvojem svojih poznatih Ronnefeldt TeaCaddy ® - slobodno pakiranih listića čaja u vlastitoj velikoj mrežici - i Ronnefeldt Teavelope ® gdje je svaka filter vrećica, koja sadrži isključivo fannings (približno 1 mm veliki djelići čajnih listova dobiveni prosijavanjem nakon valjanja, izuzetno jak čaj), pojedinačno zaštićena posebnim propilen folijama.

Ronnefeldt čaj

Ronnefeldt najnovijim izumom ponovno postavlja mjerila usluge čaja za HoReCa tržište: LeafCup ® je prvi spreman porcioniran čaj u listićima za izradu ukusnih čajeva jednostavno i povoljno u šalici ili čajniku. Dugogodišnje iskustvo je inspiriralo tvrtku da izrade rješenje za šalicu čaja, koje je savršen odgovor potrebama restorana, kavana, barova, cateringa i brzu uslugu u hotelima kada prilike to zahtjevaju, kao što su konferencijske dvorane, spa / wellness prostori, posluga u sobu i na ležaljkama. Njegovo korištenje se odlikuje jednostavnošću podjednako i osoblju i gostima, te je dostupan u trinaest ukusnih sorti.

Ronnefeldt je stvorio jedinstven u svijetu TeaMaster ® program hotelskog usluživanja. Danas postoji oko 220 Ronnefeldt TeaMaster ® programa, koji djeluju u najprestižnijim hotelima diljem svijeta. Oni osiguravaju da svakodnevna usluga posluživanja čaja u potpunosti ispunjava očekivanja gostiju prvorazrednih hotela.